luni, 26 septembrie 2016

Tamilia coltare extensibile

Sute de produse de mobilier disponibile in showroom-ul nostru din centrul comercial Tamilia din Ghencea. Canapele fixe si extensibile, coltare si fotolii de la Tamos. Canapele si Coltare la comanda si de import. Lei; Canapea Oana 6Lei; Fotoliu Extensibil 9Lei; Canapea Veronika 1. Oferte COLTARE EXTENSIBILE DEPOZITUL TAMILIA - Vanzari, Cumparari, Servicii COLTARE EXTENSIBILE DEPOZITUL TAMILIA - catalog online si anunturi.


Coltar living extensibil cu lada lenjerie. Construit pe structura metalica,cu saltea relaxa. Se poate comanda pe stofa sau imitatie piele. Coltar extensibil, cu lada, 232x150xcm. Coltar Amelia stanga extensibil cu lada 234x138xcm.


Confort maxim intr-un spatiu redus prin coltare extensibile. Poti avea un living frumos amenajat, confortabil dar si spatios in egala masura, optand pentru unul . Suntem o companie producătoare de mobilă tapiţată, fondată în 2001. Compania a acumulat in aceasta perioadă o experienţă . Coltar Extensibil în Bucuresti OLX. Coltar Philadelphia Extensibil Euromobila-Centrul de mobila Tamilia . Coltar CLMONTE CARLO Extensibil Euromobila - Centrul mobila Tamilia. Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul Adaugat La 20:3 . Casa Eduard din centrul comercial Tamilia (Ghencea Deci s-a axat mai mult pe canapele (fixe sau extensibile), paturi și fotolii.


Mobilier Dormitor - Magazin canapele - dormitoare tamilia. Colțarul extensibil Philadelphia este dotat cu perne de spătar inteligente,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare