vineri, 9 septembrie 2016

Dezinfectant maini spital

Sterillium flacon 1ltr dezinfectant maini - Dezinfectant Maini si Piele. Care sunt riscurile daca in spital nu exista o respectare a masurilor de igiena asa cum ar . Dezinfectarea mainilor in spitale nu se face asa cum ar trebui, iar consumul de substante dezinfectante este destul de scazut, arata ministrul .

Ministerul Sănătății lansează campania Mâini curate în spitale. Dezinfectarea mâinilor în mediul spitalicesc nu se face așa cum ar trebui, . Germenii din virusuri si bacterii se afla peste tot, pe toate suprafetele cu care intram in contact. Practic, orice suprafata pe care cineva a atins-o poate deveni un .

Ministerul Sanatatii a lansat vineri campania Maini curate in spitale, care are ca scop. In categoria dezinfectie si igiena gasiti o gama larga de solutii dezinfectante necesare pentru dezinfectarea si. Dezinfectant gel pentru maini - Meditol ICF X 1L. Dezinfectant Desderman Pure pe baza de alcool, datorita continutului de etanol prezinta o considerabila eficacitate microbiologica.


Majoritatea infecțiilor din spitale sunt cauzate de mâinile nespălate. Studiile arată că dezinfectarea mâinilor în mediul spitalicesc se face sub din necesar. Dezinfectant maini Sanix Gel-Sani Gel,distruge microbii instantaneu.


Lasa mainile moi si curate fara a fi nevoie de clatire. Este folosit in sali de sport, restaurante, spitale, clinici medicale, industria alimentara, comunitate, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare