luni, 19 septembrie 2016

Constructie definitie legala

Legea 19autorizarea executării lucrărilor de construcţii. Constructie Raspuns juridic gratuit. Lege, coroborate cu definiţia dată în Anexa nr.

Este vorba de regimul de inaltime prin care se defineste exact atat numarul de. Asa am vazut si pe cateva autorizatii de constructie dar mie nu-mi pare logic. Notă: Puteţi căuta fiecare cuvânt din cadrul definiţiei printr-un simplu click pe cuvântul dorit.


Prin Titlul IX„Impozitul pe construcţii”, Normele metodologice vizează mai multe paliere.

Documentaţia tehnică – DT este, potrivit definiţiei din anexa nr. Clădire executată din zidărie, lemn, metal, beton etc.

Republicata si Actualizata 20Completata si Modificata prin OUG . Taxa de autorizatie de construire se va plati de catre beneficiarul investitiei. Regulamentul general de urbanism stabileşte, în aplicarea legii, regulile de ocupare a terenurilor şi de amplasare a construcţiilor şi a amenjărilor aferente . Construcţie alcătuită din una sau mai multe camere de locuit, cu dependinţele,. Până la restituirea sumelor datorate de către beneficiarii locuinţelor, se instituie ipoteca legală asupra locuinţei. Distanţa minimă necesară pentru ca o construcţie să.


Valoarea particulara a unui spatiu urban se defineste ca trasatura sau un grup de . Primăriei Municipiului Sibiu, se va respecta, suplimentar, următoarea definiţie:. Realiniere – operaţiune tehnică şi juridică avînd ca scop lărgirea amprizelor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare