luni, 5 septembrie 2016

Chestionare categoria c

Chestionare auto categoria C DRPCIV si teste auto cu intrebari de la examenul oficial! Pagini similareChestionare auto categoria B, C, E, A simulator examen auto pentru soferi. Fiecare categorie contine un chestionar auto diferit, in functie de ce categorie .

Chestionare Auto Categoria C - PDC. Pagini similareChestionare auto si teste auto explicate pentru categoria C. Completeaza chestionare auto drpciv 20categoria B, C, E, A, D si treci examenul auto cu aceste teste drpciv online. Acasa Chestionare auto din categoria C.

Intrebarea din 26: Raspunsuri gresite: 0. Conducatorul unui autocamion este obligat: a) sa permita controlul starii . Puteti alege chestionare drpciv pentru examen auto din categoriile A, B, C, E si din cele pentru redobandirea permisului de conducere (din 15). Chestionare auto categoria C online pentru examenul auto. Sute de intrebari si raspunsuri DRPCIV ce le poti intalni la examenul teoretic. Scoala de soferi auto-moto pentru obtinere permis de conducere categoria: A, A B, BE, C, CE, D. Chestionare auto, Centrul de pregatire si perfectionare a . Serbus:Acesta este modulul de invatare UrsSur Chestionare Auto categoria C. NU TE GRABI , citeste atent fiecare dintre aceste intrebari , ce nu intelegi .

Chestionarul auto pentru categoria C are de întrebări și ai voie la maxim întrebări greșite. Chiar dacă răspunzi greșit la mai mult de întrebări, vei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare