joi, 22 septembrie 2016

Perna personalizata in forma de inima

Pretul include fata de perna, umplutura si personalizarea.

Perna inima personalizata este compusa din urmatoarele piese: - Husa alba din poliester mat. Perne personalizate cu poza, imagine sau text, perne in forma de inima sau patrate, perne in forma de inima cu poza la fel in forma de inima. Cadouri pentru femei - un cadou deosebit : perna in forma de inima personalizata cu imagine sau text.

Perne personalizate diverse forme. Perna in forma de inima cu spate roz personalizata cu imagine si mesaj. Perna decorativa in forma de inima, personalizata cu fotografia si textul pe care le doriti.


Este un cadou pe care- l puteti oferi cu orice ocazie: aniversare, . Perna personalizata alba in forma de inima poate fi personalizata cu poza pe care ne-o trimiti. Husa este confectionata dintr-un material satinat de inalta calitate. Pernuta inimioara personalizata; Perna in forma de inima; Cadouri personalizate prin broderie: Pernuta personalizata; Perna . De Sfantul Valentin te ajutam sa oferi un cadou special celor dragi la un pret imbatabil! Perna inimioara personalizata cu fotografia sau . Comandă de la noi o față de pernă sau o pernă mică în formă de inimă, ornamentat cu șnur, astfel vei avea un cadou personalizat de neîntrecut. Pernă în formă de inimă cu imprimeu foto: pe PhotoFancy îți poți personaliza perne minunate în formă de inimă, iar noi imprimăm fotografiile tale pe acestea!


Mobila - Decoratiuni Decoratiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare