luni, 19 septembrie 2016

Model decont cheltuieli externe excel

AVANSURI IN VALUTA, EUR, USD ……………… Total. DECONT DE CHELTUIELI PENTRU DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE. Ordin de deplasare: Participant: Scopul deplasării: Locul deplasării: Perioada de deplasare .

I Avansuri în valută, Tara, Tara, Tara, Total. Primite de la: Valută, Lei, Valută, Lei, Valută . Decont de cheltuieli din data de 31. Pagina prezinta, pentru exemplificare, modele de formulare - model Decont de cheltuieli externe.

Click aici pentru modelul in Excel - link. Pentru deplasari externe – model decont cheltuieli. Click aici pentru modelul in Excel – link . Click aici pentru modelul in Excel – link.


BORDEROUL ACTELOR JUSTIFICATIVE DE CHELTUIELI. FORMULAR DECONT DEPLASARE EXTERNA. Justificarea cheltuielilor efectuate. Cum ii decontez- in lei la cursul din data cand aduce decontul , sau in.

Decontul de cheltuieli este documentul cu ajutorul caruia tinem evidenta. As dori sa stiu, va rog, ce formular de decont de cheltuieli pot folosi pentru inregistrarea in contabilitate a unor bonuri fiscale (de ex.rechizite) ? Trebuie să ştim despre decontul de cheltuieli (pentru deplasări externe – cod 14-5-5) următoarele: 5. Serveşte ca: - dispoziţie pentru . Cheltuieli efectuate conform documentelor anexate. MODEL DE COMPLETARE A ORDINULUI DE DEPLASARE PENTRU DE PLASAREA CU:. Data depunerii decontului, Data depunerii decontului.


Domnul, POPESCU MIHAI, Cheltuieli efectuate conform documentelor anexate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare