marți, 6 septembrie 2016

Ce asteapta biserica de la tineri

Biserica îi aşteaptă pe tineri să se angajeze de asemenea în misiunea ei de propovăduire a credinţei şi de slujire a semenilor. Tinerii sunt dinamici, au iniţiative . Biserica îi ţine departe pe tineri de tot ceea ce le-ar periclita libertatea, binele şi frumosul”.

Ce credeţi că aşteaptă tinerii de la Biserică? Tinerii așteaptă să găsească în Biserică oameni, persoane, nu funcționari grăbiți. Tinerii au fost întotdeauna gata să-și dea și viața pentru . Biserica este al doilea mare pilon în formarea tinerilor.

Oricum, ambele categorii aşteaptă ceva de la Biserică. Ce asteapta tinerii de la biserica si biserica de la tineri - 3252023. Tinerii asteapta de la biserica , ca Dumnezeu sa le ierte pacatele facute. Biserica asteapta de la tineri , sa faca fapte bune, sa ajute nevoiasi,sa . Tinerii ȘI Biserica- Tinerii ÎN Biserică Cand aducem in discutie problema tinerilor in Biserica Ortodoxă mereu se ridică noi probleme si frământări ce ne . Acest referat descrie Biserica si Tinerii.


Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. pagini). Arhiva contine fisier doc de pagini.


De multe ori tinerii nu merg la biserică pentru că ştiu că acolo vor fi.

Că pe voi, cei ce veniţi rar la El, vă preţuieşte şi vă aşteaptă Dumnezeu! The Barna Group a studiat recent spiritualititate adolescentilor si tinerilor. Ce asteapta, ce isi propun cum inteleg ei Biserica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare