vineri, 30 septembrie 2016

Cojoace dama sebes

Ariela Sebiș, localizată în orașul Sebiș, județul Arad care deține o istorie frumoasă în industria pielarieri și a blănurilor, a luat naștere acum de ani din . Vesa Shop oferă o gamă variată de produse din blană naturală și piele, începând cu cojoace de blană, haine de blana naturala, veste sau căciuli. Haine de blana naturala, cojoace, veste de blana, caciuli de blana produse de fabrica de blanuri AA Vesa.

Paltoane dama Produse Asemanatoare cu: Cojoc blana naturala Sebes - PRET incepand de la 3Lei. Ciserom Sebes, sosete scurte adidas, talpici dama, barbati, pijamale femei, barbati, copii modele deosebite. Haina blana Berska noua Cojoc dama marimea 38-40.


Acest vanzator ofera Livrare cu verificare.

Haine din piele,cojoace si blanuri pentru cele mai rafinate gusturi.

Multumesc mult ptr toate modele pe care le am. Cojoace de la producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Haine, Geci, Paltoane si Jachete de dama din piele si blanita naturala.


Moda si accesorii gratuite, Bucuresti, HAINE PIELE, COJOACE, BLANURI 2012-2013. Introdus de 16zile, 11:de persoana fizica SEBES - PIELE NATURALA din Bucuresti. Cumpara Geci si Veste dama de la eMAG la preturi avantajoase. Cojoc maro de piele shearling sintetica Taina Vero Moda, de dama.


Cojoc dama din piele naturala si guler din blana de vulpe. Vand haina de blana din vulpe polara si cojoc de dama. Vand haina din vulpe polara, marimea 46-4 lunga sub genunchi cu guler.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare