marți, 13 septembrie 2016

Aerator iaz peste

Pietrele de Aerare sa nu fie depusi mai jos de cm, daca se pune mai jos compressorul se poate incalzi debitul scade si . Aeratoare pentru iazuri si bazine cu crapi koi. Le utilizam cu succes de peste ani in bazinele noastre si isi dovedesc performantele in fiecare zi, vara sau .

Pompa submersibila de aerare este proiectata pentru aerarea verticala a lichidelor precum apa din iazuri, ferme piscicole dar si lichide precum . Aeratoarele de apă previn moartea peştilor, crează condiţii pentru culturi piscicole de mare densitate, măresc producţia şi îmbunătăţesc eficienţa economică. Aeratoare de suprafata pentru iazuri mici si bazine Livrat gata pentru utilizare cu p. Pentru un climat perfect si sanatos, un iaz are nevoie de oxigen.

Este absolut vital pentru iaz si habitatul sau, mai ales in perioada calduroasa. Aeratoarele Aqua OXY crează un climat perfect în grădina dumneavoastră. Caracteristici principale Îmbunătăţeşte conţinutul de oxigen din iaz Reglabil. Watt ajustabil, se livrează cu regulator de viteză. Pregatirea iazului pentru iernat ar fi trebuit sa fie precedata deja de unele.


ENORM de mulţi peşti într-o Baltă Privată din Cucuruzu. In ciuda faptului ca functia de aerare a fost preluata partial de catre filtrele. Sera a îmbunătăţit pompa de popular pentru acvarii si iazuri de gradina.


Pompe gradina Produse Asemanatoare cu: AERATOR IAZ PONDOAIR 2SET - PRET incepand de la 2Lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare