vineri, 2 septembrie 2016

Fisa de evaluare personal nedidactic 2015

Jan 201 02:PMfisa de autoevaluare 2015-20- Forum. Iun 2016RUGAMINTE FIŞA DE EVALUARE. Mai 2012evaluare personal nedidacticpostărifeb.

Comisia de asigurare a calităţii;. Evaluarea performantelor profesionale individuale anuale ale personalului didactic.

Metodologiei de evaluare anuală a personalului didactic şi . Fisa de evaluare pentru personalul nedidactic.

Domeniul de aplicare: Se aplicã personalului nedidactic din Scoala gimnaziala nr. Evaluarea se desldgoar in baza Fisei de evaluare care este anexd ra. Metodologia de evaluare anuală a activităţii personalului didactic şi didactic auxiliar din unităţile de. FISE DE EVALUARE personal didactic si auxiliar. Anexa a Metodologiei de evaluare anuală a activităţii personalului didactic şi didactic auxiliar.


Din cautarile pe internet, am gasit un model de Fisa de evaluare pentru. Forma actualizata valabila la data de : septembrie 2015. Drepturile, îndatoririle, recompense și sancțiunile personalului nedidactic. Registrul general de evidenţă a salariaţilor cu numărul …………. Eşti aici: Home Organizare Personal auxiliar şi nedidactic Noutăţi.


EVALUAREA ANUALĂ A ACTIVITĂŢII PERSONALULUI DIDACTIC ŞI DIDACTIC AUXILIAR. Propunerea de FIȘĂ DE EVALUARE ANUALĂ. PO CA 02- evaluarea personalului didactic si didactic auxiliar.


PO CA 02-F2-Fisa de evaluare secretar . Personal nedidactic: conform cu Anexa si fisa postului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare