joi, 15 septembrie 2016

Locuri de vizitat in cluj si imprejurimi

La doi pași de Cluj este o secțiune destinată celor care vor să viziteze județul Cluj,. Orașul comoară al Transilvaniei ne oferă numeroase locuri minunate de explorat. Cluj – atât în oraș, cat și în împrejurimile sale. Cluj, precum și întreaga zonă a Transilvaniei. Dacă treci prin vizită pe la Cluj, trebuie să vizitezi măcar câteva.


Se află în comuna Mărgău din județul Cluj și măsoară m în înălțime. E mai mult o poveste despre cum e să te întorci şi să-ţi regăseşti inima în Piaţa Unirii, .

ClujTravel ofera informatii reale, realizate de o echipa din Cluj Napoca care doreste sa promoveze cele mai bune locuri ce merita vizitate din oras si imprejurimi. Se găsesc pe latura estică a Clujului, la circa km de centru. Masivul Vlădeasa e vizitat de un număr mare de turişti datorită potecilor şi a dispoziţiei sale. Biserica Franciscană, iar în centru, obeliscul Karolina - realizată în amintirea vizitei la Cluj a împăratului Francisc I şi a . Castrul roman Potaissa din Turda este înscris pe lista monumentelor istorice din judeţul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional din . Am primit o leapşă de la Kadia cu subiectul Top locuri de vizitat în oraşul tău de. Catedrala Ortodoxa şi statuia lui Avram Iancu din Cluj . Locuri si obiective turistice din Judetul Cluj.


Principal centru universitar cu o cultura bogata, Judetul Cluj vorbeste despre istoria sa pe fiecare straduta si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare