vineri, 23 septembrie 2016

Sfoara iuta colorata

Preturi pentru SFOARA de la lei. Rola panza de sac colorata, diferite culori empty.

TEXTILA Iasi este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sfoara, panza de iuta, saci de iuta si franghii de iuta. Practica preturi de fabrica si produce pentru . Gama de produse TEXTILA cuprinde: Sfoara cu diametrele mm, mm, mm,.

Franghii de mm, mm, mm, mm si mm, Panza iuta, Saci iuta. Ai nevoie doar de panza de iuta si de sfoara pentru a o fixa pe ghiveci. De asemeanea, te-ai fi gandit ca poti realiza perdele din panza de iuta? Pe lângă țesături și covoare găsești și sfori din iută de diferite grosimi.


Cu decorațiuni textile și mic de mobilier au colorat interiorul modern . PP, PA, PES şi dynema) şi din materiale naturale (bumbac, iută şi sisal), plase de protectie, chingi textile, corzi dinamice, sfoară de . Snururi si franghii naturale Şnururi şi frânghii răsucite din fire naturale. Cautari similare: sfoara canepa, sfoara colorata, sfoara demaror, sfoara groasa, sfoara iuta, sforait. La comanda (- zile) Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale constructii, . Mai in gluma mai in serios am inceput sa construim si fotolii din sfoara impletita de iuta. E extraordinar de ofertanta acest material. Carabiniera cu surub si franghie colorate.


Descriere : carabiniere geanta rucsac cu clema surub colorate si snur. Franghie ,sfoara din iuta 5cm grosime . Panza de sac colorata, diferite culori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare