marți, 13 septembrie 2016

Firme software cluj

Ziar de Cluj va prezinta TOP firme de IT din Cluj, in functie de cifra de afaceri realizata. Si in 201 marii jucatori din domeniul software s-au . AROBS Transilvania Software ocupă cea de șasea poziție în topul.

Toți cei primi angajatori din Cluj în domeniul IT au intrat și în Top . RingoTech ofera servicii de outsourcing software ajutand firme din intreaga lume sa construiasca sisteme informatice mai inteligente si robuste, astfel incat . Mai vedeți și ce litigii au sau au avut în instanțe marile firme de IT. IQuest Technologies, IQ Tech Labs, IQuest Solutions din Cluj este .

Firma it cluj angajeaza - Cluj-Napoca. Compania informatica NTT Data Romania isi va dubla pana in 20cifra de afaceri si numarul de angajati, inclusiv prin. Cluj IT is a cluster based organization formed of active organizations in the information technology field: providers of software services and solutions, universities . Ziarul de Cluj a întocmit topul primelor de firme de IT din Cluj, reperul de clasificare fiind cifra de afaceri realizată. Afla din Top companii din IT pentru care merita sa lucrezi.


Cluj-Napoca, unde sunt prezente 7 . Cauta o firma din domeniul ITC din localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj. ACL Software - ITC Cluj-Napoca, Cluj; Active Power . Nou trend pe piaţa muncii: firme IT din Cluj şi Timişoara vin la Oradea, în căutare de specialişti, chiar dacă aceştia nu sunt suficient de pregătiţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare