vineri, 9 septembrie 2016

Alcalinizarea corpului

Aciditatea a fost corelata cu durerea, excesul de greutate si cu alte mari probleme de sanatate. Din fericire, a-ti face corpul mai alcalin (opusul aciditatii), este . Alcalinizarea organismului va optimiza transefrul de oxigen, va accelera procesul de detoxifiere si va ajuta la combaterea stresului vietii .

Stomacul, intestinele, articulaţiile şi ligamentele simt în permanenţă nevoia de sodiu luat din surse naturale. Un sfert de linguriţă de bicarbonat . Home Raw-Lifestyle Bautura care alcalinizeaza organismul. Este mult mai uşor să mărim aciditatea corpului decât să mărim alcalinitatea lui, .

Datorită prezenței acesteia din urmă, cele două plante au o acțiune excelentă de alcalinizare și de purificare a corpului. Cancerul şi majoritatea bolilor nu pot evolua într-un mediu alcalin. Aducerea pH-ului corpului de la acid la alcalin este un obiectiv major . O licoare care alcalinizeaza corpul.


Extrasul de lamaie cu bicarbonat, alternativa naturala la chimioterapie se prepară astfel: - într-un litru de . Cancerul si alcalinizarea corpului. Conform teoriei Noii biologii a doctorului Robert Young, cancerul nu este altceva decat ACID! Sportul ajuta la alcalinizarea organismului Exerciţiul fizic ne oxigenează întregul corp şi pune în mişcare sistemul limfatic şi totodată ne permite să eliminăm, prin . Legatura dintre boli si nivelul nostru de aciditate sau alcalinitate este evidenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare