luni, 26 septembrie 2016

Generator hidrogen auto pret

Instalatii de hidrogen auto, hho, hidrogen auto. Cele mai bune generatoare de gaz din comert obtin in general 1LPM cu 150Wh energie electrica. Instalatii de hidrogen auto HHO Logan - Romania - Bucuresti - Complex Autovit Stand CC2.

Gazul in sine este un amestec de Oxigen si Hidrogen mono si diatomic dar ultimele. Pretul de achizitie ridicat propus de producatorii de astfel de generatoare . Vand Generator HHO la 2Volti (electroliza apei). Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto.

Generator hidrogen auto de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning.

Principiu de functionare;parti componente;sfaturi;preturi si produse. Au aparut si primele aparate generatoare de HHO in Romania. Oficial, pe firma, cu factura, service, garantie, postgarantie si tot tacamul. Generator de hidrogen auto HHO DC 30- 12Lei, Accesorii si consumabile. Fa economie de carburant cu instalatiile noastre de producere de Hidrogen.


Vom avea un autoturism hibrid la un pret foarte mic. Conceptul de masini pe hidrogen a existat inca din jurul anilor 1800. Avem hidrogen din energie electrica cu un randament de xx. PWM (generator de impulsuri) functioneaza pe rezonanta consum max 6A, . Generatorul HHO 2000cmc contine placi de inox pentru motoare pana in 26cmc.


Orice lichid care conține hidrogen poate fi folosit drept combustibil pentru motor. Motorul „pe apa” e, de fapt, un ordinar motor auto pe benzina! PANTONE pe evacuare si generator de H .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare