miercuri, 14 septembrie 2016

Locuri de munca tg mures sofer

Prof Caut loc de munca pe Autocar. Sofer profesionist cu experienta caut de munca. Soferi - Servicii auto - Curierat în Targu-Mures. Se cauta pentru Anglia SOFERI DE TAXI 12LIRE PE LUNA.


Sofer Joburi disponibile in Târgu Mureș pe Indeed. Angajam Sofer cu experienta pentru transport copii (8+microbuz) in Tg Mures.

Loc de munca SOFER DISTRIBUITOR TG MURES la FARMEXPERT DCI SA - Sucursala Brasov - Postat la: 11-11-2011. Anunțuri gratuite Locuri de muncă din Mures pe Lajumate. EUR Angajam sofer cu cat B pentru Germania Franța Acum ore Distribuie . Găsește toate locurile de muncă în România și străinătate.


Lista locurilor de munca in Târgu Mureș. Târgu Mureș, Brașov, Constanța, Ploiești, Sibiu, Oradea, Satu Mare, Ara Bacău, Tulcea, Sfântu. Căută-ți locul de muncă: soferi categoria b în Târgu Mureş. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 56.


Locuri de munca in Tirgu-Mures, Reghin.

Locuri de munca in Romania si Straintatate. Angajez şofer pe taxi cu atestat profesional, cu sau fără carte de muncă. Lidia Serv SRL Tg-Mureş angajează coafeză cu experienţă în coafură şi frizerie. Angajez sofer categoria B pentru transport international de marfa pana in 3. Locuri de munca Târgu Mureş Sofer tir frigorific. Locuri de muncă la noul magazin Selgros din Târgu-Mureș.


Conditii: atestat de paza, carnet sofer cat. B, seriozitate, vechime in domeniu constituie avantaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare