joi, 15 septembrie 2016

Gel de dus copii fara parabeni

Gelul de dus fara parabeni de la Hegron curata si ingrijeste parul si pielea copilului dvs, intr-un mod delicat. Contine extract din frunze de aloe vera, PH neutru, . Cumpara Gel de dus si sampon Chicco fara lacrimi, 2ml, 0+ online de la eMAG.

Proprietati, Fara parabeni Fara coloranti Fara alcool Hipoalergenic PH neutru. Dezinfectant de maini eco fara alcool pentru copii Jackson and Reece, ml. Cumpara Sampon si balsam copii de la eMAG la preturi avantajoase.


Sampon si gel de dus pentru copii Bebble, 4ml.

Prințeasei un șampon, ne uitam să nu conțină parabeni sau. Multe produse cosmetice ce se pretind a fi „fără conservanți” conțin acest conservant. Copilul tau se naste cu pielea ridata, acoperita intr-o masura mai mica sau mai. Cumpara in primul rand produse fara parabeni si ftalati.


Poti alege de la pudra de tarate, gelul de dus, uleiul de masaj sau crema de fata, . Conţine aloe vera, proteine din grâu şi provitamina B5. Este delicat cu pielea şi asigură un efect intensiv de hidratare. Gelul de duş asigură o curăţare delicată a . Ii gasiti in sampoane, geluri de dus, lotiuni de corp, creme,.

Aroma veselă și dulce de Cola trezește bucuria copiilor. Are o formulă blândă de curățare pe bază de plante, ce protejează pielea împortiva deshidrată. Eu am descoperit recent produsele organice si fara parabeni de la dr.


Gel de dus pt copii aderma si sun screen pt copii vichy protectie uv 50.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare