vineri, 16 septembrie 2016

Odorizant misavan dedeman

Preturi pentru ODORIZANTE BAI,WC de la lei. Odorizant Boss Misavan 2ml la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ODORIZANTE DE CAMERA.

Odorizant bai ambixel service splas la cel mai bun pret acum la Dedeman. Brand: Misavan; Biodegradabil: Da. Odorizantii de baie elimina mirosurile neplacute din zonele in care sunt aplicati. Odorizantul profesional este ideal pentru a fi aplicat la WC si in zone urat .

Odorizantii de camera elimina mirosurile neplacute si improspateaza aerul din incaperi. Putere mare de odorizare; parfum placut si persistent. Misavan isi desfasoara activitatea in domeniul productiei si distributiei de produse de menaj, la nivelul Romaniei.


Produsele comercializate de companie ofera . Clor Misavan 2l la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DETERGENT RUFE,ANTICALCAR. Detartrant Misavan 1l parfumat la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ODORIZANTE BAI,WC. Dedeman Dozator sapun lichid Onda BPO-0284A - Accesorii baie - piese individuale. MISAVAN TRADING, zerling, Braila, articol ODORIZANT BAIE 1L (splas) . Prototip winm - Ebook download as Excel Spreadsheet (.xls), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read book online.


DEDEMAN - recenzii - București . Produse HoReCa - Produse de curatenie profesionale - Misavan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare