luni, 19 septembrie 2016

Cu ce se curata mucegaiul de pe mobila

Mucegai pe mobila: Curatarea mobilei din lemn - Mucegaiul este o problema inestetica si nesanatoasa. Se adauga apa intr-o sticla curata, cu pulverizator. Eliminarea mucegaiului de pe mobila din lemn nu este dificila, insa este.

Inmoaie o carpa curata si moale in solutia obtinuta si sterge . Pentru a scapa definitiv de mucegai trebuie inlaturata sursa aparitiei. O data curatat si uscat bine locul, puteti aplica primul strat de solutie fungicida cu ajutorul unei pensule, a unei role sau. Eliminarea mucegaiului de pe mobilă din lemn nu este dificilă, însă este.

Pana la septembrie am avut un mucegai in casa de il stergeam cu carpa de pe pereti. Si colac peste pupaza, mobila mea noua s-a umplut si ea de mucegai atat in interior cat si in exterior. Tratare mucegai lemnpostăriMar 2011Miros de mucegai si umezeala in dulappostăriSept 2010CURATIREA GRASIMII DE PE PALpostărifeb.


Pagini similareCa sa prepari o solutie cu otet pentru inlaturarea mucegaiului, trebuie sa folosesti si apa. Specialistii sunt de parere ca solutia functioneaza cel. Dacă menținem lucrurile curate și uscate, mucegaiul nu se va.


Mucegaiul atacă atât pereţii, lemnul, dar şi lenjeria de pat şi este un agresor al. Acestea se aspiră, apoi se curăţă cu soluţii performante pe bază de color. Am dat mobila la o parte ( descoperind uriase pete de mucegai pe pereti ).

Am sters cu solutie de curatat si carpe tocurile, usile si ferestrele, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare