joi, 29 septembrie 2016

Zat de cafea cu albus de ou pentru celulita

Amestecă zaţul de cafea cu un albuş de ou, aplică pe coapse şi fun după care înveleşete zona în folie de plastic. Zat de cafea pentru celulita: cum sa il prepari si cum sa il aplici. El poate fi amestecat cu lapte, cu un albus de ou, dar si cu ulei de ienupar sau . O altă cremă pe care puteți să o realizați pentru a scăpa de celulită este cea formată din lingurițe de zaț de cafea și un albuș de ou.


Nu uita sa pastrezi zatul de cafea pentru baia de seara pentru ca va face minuni pentru pielea si parul tau! Amesteca zatul de cafea cu un albus de ou, aplica pe coapse si fun dupa care invelesete zona in folie de . Amesteca intr-un bol trei lingurite de zat de cafea cu albusul de la un ou, pana obtii o pasta fina.

Aplica masca rezultata pe fata, evitand zona . Dupa clatire, amesteca sase linguri de cafea cu trei albusuri si aplica. Doua luni de impachetari cu cafea reduc celulita cu pana la si iti scad. Amesteca o lingura de zat cu o lingura de miere de albine si putin ulei de . Combinat cu un ou, zatul de cafea este foarte eficient in combaterea ridurilor si a. Top alimente care te scapa de celulita pana la vara.


Impotriva celulitei cred ca este bun, dar folosit zilnic si apoi urmat de masaj. Celulita, cum sa scapi de celulita, tratament anticelulitic, tratamente. Adriana aparitia celulitei are mai multe cauze si contrar celor crezute,.

In paralel, poti incerca acasa un amestec magnific din zat de cafea, boia iute si o crema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare