vineri, 6 mai 2016

Anexele gospodaresti ale exploatatiilor agricole situate in extravilan

Anexe gospodăreşti ale exploataţiilor agricole. Construcţiile situate în zone izolate în extravilan şi îndepărtate de localitatea de reşedinţă a . Construcţii pentru anexe gospodăreşti ale exploataţiilor agricole situate în extravilan - prevăzute la art.

Ce fel de constructii sunt incluse in anexele gospodaresti? Anexele gospodãreºti ale exploataþiilor agricole au. Ovidiu Creţu: PNL a venit cu un simulacru de reglementare în.


Pagini similaremai 20- Construcţiile şi anexele gospodăreşti la exploataţiile agricole care desenvesc.

Construcţiile edificate pe terenurile situate în extravilan vor fi . Construcţiile situate în zone izolate în extravilan şi îndepărtate de localitatea de reşedinţă a lucrătorilor agricoli, . Pentru constructia unei magazii pe un teren extravilan am nevoie de. Terenuri cu destinaţie agricolă - arabil, păşuni, fâneţe, pepiniere etc - situate pe teritoriul administrativ al municipiului, în extravilan. Construcţii anexe şi amenajări pentru exploataţii agricole, cu următoarele condiţii:.


Construcţiile şi anexele gospodăreşti la exploataţiile agricole care desenvesc. Definiţia din lege este următoarea: Anexe gospodăreşti ale exploataţiilor agricole – Construcţiile situate în zone izolate în extravilan şi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare