luni, 23 mai 2016

Curatitor cu aburi karcher pret

Producator: Kärcher Model: SC Descriere Curatitor cu abur cu kit pentru pardoseli KARCHER SCKARCHER SCeste primul mop cu abur de la Karcher. Producator: Kärcher Model: SC Descriere Curatitorul cu aburi este unealta ideala pentru curatirea podelei, a bateriilor de apa, a chiuvetei, faiantei, gresiei, . Evaluare: - ‎voturi - ‎3952 RON - 5676 RONMagazine şi preţuri - Aparate de curatat cu aburi Kärcher SC de la 39RON!

Magazine şi preţuri - Aparate de curatat cu aburi Kärcher SC 9de la RON! SC952) Producator: Kärcher Model: SC 9Caracteristici Curatitorul de . Pagini similareVoltaj (V); Frecventa (Hz); Putere de incalzire (W); Presiune de pulverizare (bar); Greutate (kg); Dimensiuni (L x l x H) (mm); Capacitate rezervor (l); PRET RON . Compara preturile la Curatitor Cu Aburi, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

Karcher Curățitor cu abur Karcher SC + floor kit. Curatitor cu abur KARCHER SC KARCHER SC este primul mop cu abur de la Karcher. Noul aparat manual de curatare cu abur SC este atat de compact . Curatitor cu aburi Karcher SC 1. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ECHIPAMENTE DE . Curatitoare aburi cele mai bune preturi din Romania. TRANSPORT GRATUIT - Curatitor cu abur Karcher SC + Floor Kit 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare