marți, 31 mai 2016

Sa protejam natura compunere

Natura este locul unde se intoarce omul sa-si ia energia de care are nevoie, dar daca aceasta nu are ce sa-i ofere, omul se va ofili si, impreuna cu natura vor . Cind esti trist iti gasesti alinare in natura. Ea sufera foarte mult cind o distrugi.

Deci hai sa fim oameni sa protejam natura. Cum sa protejam natura nu este doar o simpla intrebare ci si un . Natura te imbraca, iti da de mancare, loc unde sa stai si tot ce ai nevoie! O distrugem tot mai mult pe zi ce trece in loc sa o protejam!

Natura este arta lui Dumnzeu cel veşnic ” zicea Dante Aligheri. Reducerea padurilor este una din cauzele incalzirii globale. Daca temperatura medie anuala creste cu grade C se modifica radical clima, si creste riscul . Cum sa protejam natura nu este o simpla intrebare,ci si un indemn pentru a face ceva,in primul rind ar trebui sa nu mai fie taiati,copacii,dar cine . Compunere cum sa protejam natura,referat Protejarea naturii,Amenajarea cursurilor de apa,Poluarea apei,Protectia mediului - ecologie,Federatia Europarc . Cum sa protejam natura,referat Protejarea naturii,Amenajarea cursurilor de apa,Poluarea apei,Protectia mediului - ecologie,Federatia Europarc,Ariile protejate s . Noi trebuie sa protejam natura pentru sanatatea noastra dar si pentru animalele si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare