luni, 30 mai 2016

Top companii it 2016

Ce companii reusesc sa atraga cei mai buni specialisti in IT din tara? Afla din Top companii din IT pentru care merita sa lucrezi. Citeste si: Top companii de distribuţie ITC după afacerile din 2015:.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16. Vezi topul celor mai mari de companii din ITC, dupa cifra de. Cele mai mari de companii din telecomunicatiilor si al dezvoltarii de software si-au.


Numărul specialiştilor din industria de software și servicii IT este în creştere în.

Companiile anunţă constant intenţii de angajare pentru perioade scurte spre . Marii angajatori din IT-ul clujean și-au majorat – cu foarte mici excepții – personalul în ultimele șase luni, pentru unele companii fluctuațiile . Daca vrei sa stii cat de bine se poarta o companie cu angajatii sai, poti intra pe site-ul glassdoor. Top companii în care ar fi ideal să lucrezi în 2016. Sondajul Student Research 20a fost realizat de Universum, o. Ziar de Cluj va prezinta TOP firme de IT din Cluj, in functie de cifra de afaceri realizata. Si in 201 marii jucatori din domeniul software s-au . Pentru a doua oară în ultimii trei ani, Adobe se clasează pe primul loc în topul companiilor din IT pentru care merită să lucrezi, realizat de revista Biz şi Senior .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare