joi, 26 mai 2016

Pungi fermoar

Pungile cu fermoar sunt disponibile in seturi de 1bucati, fiind variante ca dimensiuni. Acestea asigura depozitarea adecvata atat pentru obiecte mici cat si . Pungi de plastic cu fermoar ZIPLOCK 2X 2mm.

Folosind pungi cu fermoar (pungi ziplock) avem posibilitatea de a umbla la produse ori de cate ori avem nevoie sa le reîmpachetăm sau să le resigilăm. Pungi cu fermoar pentru inchiderea ermetica a continutului. WINPACK INDUSTRY SRL, unic producător de pungi cu fermoar din România, produce şi comercializează pungi cu fermoar (reclosable ziplock bags) din . Alege din oferte pentru pungi ziplock.

Pungi ziplock - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Pungi din plastic cu fermoar transparente diverse marimi. Avem pe stoc si comercializam o gama variata de pungi autoadezive si pungi cu .

Pungi cu fermoar ziplocks 200x300mm set 1bucati Pungi cu fermoar ziplocks dimensiuni 200x300mm set 1bucati pentru ambalare si depozitare fabricate . LDPE 1 virgine - gaura de suspendare Ømm - imprimare . Punga ZIP-LOCK ( cu fermoar), x mm. Pungi din polietilena cu fermoar, x mm (latime x lungime) . Spaţii de depozitare cu care te poţi mândri. Achizitioneaza pungile de depozitare lapte matern.


Setul include de pungi pentru stocarea laptelui matern cu fermoar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare