luni, 23 mai 2016

Bien savvy rochii de seara 2015

Colectia de rochii de seara FOLLOW ME by BIEN SAVVY. Personalizeaza-ti rochia la ATELIER BIEN SAVVY. Amanda este rochia ivory perfecta pentru un look pretios fiind realizata din dantela brodata manual si innobilata cu aplicatii manual de margele si cristale.

Falling in Love este o rochie de seara realizata din dantela Solstiss si mesh albastru, o alegere pretioasa pentru o tinuta cu aer sofisticat la cele mai importante . Intra in lumea eleganta a rochiilor BIEN SAVVY si descopera rochiile care se potrivesc oricarei stari. Culoarea neagra a fustei de tafta si bustiera din dantela se imbina sublim cu note de tandrete si glamour. Aceasta rochie de seara sirena va fi o incantare pentru .

Descopera rochii de mireasa si de seara create pentru tine, femeia care iubeste si care isi doreste pasiune. Aceasta este rochia in care nu vei trece neobservata ! Realizata din catifea, dantela neagra si tulle nude, aceasta rochie de seara are un croi incredibil, perfect . Descopera rochii de mireasa si de seara create pentru tine, femeia care iubeste. Intra in lumea eleganta a rochiilor BIEN SAVVY si descopera rochiile care se . Bien Savvy va prezinta in noua colectia 20doua modele de rochii de seara , culoarea verde crud care urmaresc discret linia corpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare