miercuri, 11 mai 2016

Casa perdelelor baia mare tombola

Casa Perdelelor din Baia Mare si-a premiat clientii fideli care au participat la tombola organizata de magazin cu ocazia sarbatorilor de iarna. Tombola Proges Cadouri pentru casa ta. Hincu Mioara din Barlad; Vartej Mihaela din Buzau; Marina Vasile din Baia Mare; Gabriel Curta din .

Bebetex din Baia Mare situata pe Bv TRAIAN nr 19A va ofera o gama larga de servicii pentru decoratiuni si amenajari interioare. Principalul nostru obiectiv este . Vezi mai multe de la Monalisa Magazin Perdele Baia Mare, conectându-te la. Se spune că perdeaua „îmbracă“ orice casă şi îi conferă mai multă intimitate şi .

Cei mari au participat la Tombola si au castigat premii – decoratiuni. Cu un portofoliu mai mare de produse – pe langa oferta bogata de perdele,. Aceasta podea poate sa fie instalata in orice camera din casa, chiar si in bai si bucatarii.


Primăvara aduce în rețeaua Ambient și prima mare extragere dedicată meșterilor noștri. Programată în perioada februarie – aprilie 201 Tombola . Regulament Campanie Tombola Ambient - Raliul Sibiului. Plafonul de garanții pentru Prima Casă, suplimentat cu 5de milioane de lei.


Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a obținut textul unui editorial cu o zi înainte ca acesta să fie publicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare