miercuri, 11 mai 2016

Parfumuri de nisa ce inseamna

Daca e sa facem o comparatie cu domeniul modei, atunci parfumurile de nisa sunt un fel de haute couture. Sunt produse in editii limitate si pot fi achizitionate . Parfumurile de nisa sunt parfumuri exclusiviste, deosebite si originale, care continua vechea traditie in fabricarea parfumurilor.

Am scris cateva posturi despre parfumurile de nisa si probabil ca voi continua sa fac acest lucru periodic. Sper sa nu sufoc pe cineva cu aceste . Parfumurile de nisa asa cum se intelege si din titulatura lor sunt parfumuri create de mari case de. Insa astazi nu vreau sa vorbim despre parfumurile de masa, ci despre unele speciale: parfumurile de nisa.

Parfumuri de nisa inseamna, dupa parerea Alexandrei Paven, proprietara Createur D'Emotions, “un sector bine definit de piata, care are ca . Parfumurile de nișă sunt acele parfumuri exclusiviste, elegante,. DG nu e un parfum de lux, nici Dior nu e. Parfumuri scumpe - esente de nisa care iti vor incanta simturile. Rezultatele pentru Ce Inseamna Parfumuri De Nisa - parfumuri, estente ce inseamna parfumuri de nisa in titlu si specificatiile parfumurilor. Diferența dintre parfumurile de nișă și majoritatea celor de Sephora e cea dintre creațiile marilor proiectanți și fast fashion: primele aspiră .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare