miercuri, 4 mai 2016

Cavitatie

Aparatul de cavitatie este un aparat inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa (20-Khz ), care exploatind fenomenul fizic al cavitatiei produce dezintegrarea . Slabire prin cavitatie si endocavitatie! Cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii localizate cu rezultate echivalente liposuctiei .

Liposuctie virtuala - cavitatie, tratament corporal de slabire intensiva si remodelare corporala garantat. Cavitaţia oferă aceleaşi rezultate precum o intervenţie chirurgicală de liposucţie, dar are avantajul de a fi un tratament non-invaziv. Cavitaţia acţionează ca o liposucţie virtuala! Aceasta este un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi joasă frecvenţă de khz, care .

CAVITATIE (minute) contine: min cavitatie min vacuum min presoterapie. CAVITATIA este un tratament inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa (20-Khz ), care exploatind fenomenul fizic al cavitatiei ultrasonice produce . Cavitatie, liposuctie virtuala pentru topirea grasimii cu ajutorul ultrasunetelor. Slabire rapida si remodelare corporala garantata prin cavitatie. Scapa de grasimea inestetica de pe difertiele zone ale corpului, apeland la remodelarea corporala prin cavitatie.


Programeaza-te la o consultatie gratuita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare