miercuri, 25 mai 2016

Misavan brasov contact

Distribuţia companiei Misavan este una de tip intensiv realizată prin canale directe si indirecte, pentru asigurarea unui timp de transport cât mai scurt. Misavan este o companie cu capital integral romanesc ce activeaza in domeniul distributiei si productiei de articole si solutii de curatenie. Companiile care detin un contract de colaborare cu compania S.

Vaslui, Constanta, Brasov si Cluj livrarea se realizeaza cu masinile Misavan. Misavan va contacta telefonic clientul, la numarul de telefon din comanda, . Misavan dispune, din punct de vedere logistic, de depozite regionale si depozit central, dar si de o. Orasele in care se regasesc depozitele regionale Misavan sunt Suceava, Vaslui, Brasov, Cluj si Constanta.

Din punct de vedere logistic, compania Misavan are depozite regionale si depozit central. Depozitele regionale ale companiei se afla in orasele Suceava, Vaslui, Brasov, Constanta si Cluj. Misavan deschide un nou sediu in Brasov. Pentru mai multe informatii ne puteti . Misavan Trading recruteaza pe eJobs. Despre; Joburi; Media; Social; Contact.


Vaslui, Suceava, Cluj Napoca, Constanta, Brasov, Bucuresti, Timisoara. Bun venit pe pagina oficială de facebook Misavan! MISAVAN TRADING SRL MIROSLAVA - PUNCT DE LUCRU BRASOV cui 31999683.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare