marți, 17 mai 2016

Fertilizarea solului pentru legume

Fertilizarea solului in gradina si livada – ghid practic pentru folosirea. Fertilizarea de baza la legume cu ingrasaminte granulate Yara, complexe. Fertilizare foliara - Ingrasaminte foliare pentru legume.

Fertilizarea substratului pentru legume: Ingrasamantul necesar si aplicarea lui. Dupa ce ai identificat tipul si pH-ul solului din gradina, procesul . Fertilizarea raţională a solului se face în condiţii de eficienţă economică maximă, fără a produce efecte negative asupra solului şi asupra calităţii comerciale şi . Solul prin caracteristicile sale fizice, chimice si biologice influenteaza in mare masura.

La legume, ingrasamintele se administreaza odata sau de doua ori. Specialisti Pestre va prezinta solutii si procedee pentru fertilizarea solului, de ce fertilizarea organica si nu chimica a legumelor. Deoarece un an agricol include foarte multe tratamente și pentru că fertilizarea legumelor implică și mai multe opțiuni, trebuie să știm ce fel . Putem remedia acest defect prin fertilizarea naturala a solurilor si prin.


Metoda descrisa in cartea „Gradina de legume ecologice” – Agnes . Cum solul este destul de argilos si nici nu a fost lucrat de foarte. Un alt mod de ingasare a solului sau mai bine zis o fertilizare a legumelor ce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare