marți, 24 mai 2016

Pete de urina pe saltea

Sunt pete care trec chiar şi prin husele speciale. Există trucuri cu ajutorul cărora poţi elimina petele de urină, de transpiraţie sau orice alte pete. Ai copii si nu stii cum sa cureti petele de urina de pe saltea?


Iata cateva solutii practice pe care le poti prepara chiar tu si care sunt foarte eficiente. Cum cureți petele de urină din saltea 1. Folosiți un prosop uscat din pânză sau de hârtie pentru a șterge ușor excesul de urină, apoi . Vi s-a întâmplat cumva ca salteaua preferată să fie atât de murdară încât să nu mai poată fi utilizată? Sigur că multe lucruri se pot întâmpla, mai ales atunci când . Cum sa fac sa spal salteaua si sa scot mirosul? Vezi cum se curăţă corect salteaua, cum scapi de acarieni şi de. Petele de urină şi mirosurile neplăcute se scot cu bicarbonat, oţet şi apă, dar . Cum scoti petele de urina si mirosul urinei de caine sau pisica de pe mobila si saltele cu solutia Urine Off.


Daca trebuie sa curatati urina dintr-o saltea, in primul rand folositi prosoape pentru a scoate cat mai mult din umezeala. Cum pot scoate mirosul dintr-o saltea pe care bb a facut de mai multe ori pipi? Salteaua este foarte importantă pentru îmbunătățirea somnului de.


Petele de urină din saltea se scot vaporizând direct pe pată oțet alb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare