marți, 10 mai 2016

Categorii de deseuri

Informaţii preluate de pe site-ul web al EIONET. Aici veţi găsi informaţii de bază despre diferite tipuri de deşeuri: unde sunt ele generate, compoziţie, cantitate, . Deseuri de la prelucrarea lemnului si producerea placilor si mobilei, pastei de hartie, hartiei si cartonului;.

Deșeurile gestionate pot fi atât solide, cât și lichide sau gazoase, precum și cu. CDeșeuri speciale, categorie în care intră explozibilii și substanțele . Deseurile sunt acele substante sau obiecte pe care detinatorul le inlatura sau are intentia sau obligatia de a le inlatura, dintre . O astfel de grupare a materialelor componente ale deseurilor da posibilitatea ca pe baza ponderii in care intervine fiecare categorie sa se stabileasca directiile .

Clasificarea deşeurilor se poate face după mai multe criterii, în general se vorbeşte despre următoarele categorii de deşeuri. Producătorul de deșeuri medicale este răspunzător pentru gestionarea. Categorii de deșeuri rezultate din activități medicale. Colectarea selectivă a deşeurilor în instituţiile publice 64.


I – Categorii sau tipuri generice de deşeuri periculoase. LISTA cuprinzând deşeurile, inclusiv deşeurile periculoase. Deșeuri municipale sunt deșeurile menajere și alte tipuri de deșeuri, care prin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare