miercuri, 11 mai 2016

Gene false ardell

Ardell inseamna mai mult decat gene false, avand o gama variata de produse destinate ingrijirii sprancenelor, accesorii pentru make-up si adezivi de cea mai . E normal ca orice femeie sa-si doreasca sa se fi nascut cu genele lungi, dese si curbate. O pereche de ochi frumos conturati de niste gene perfecte atrag .

Folosit atat de make-up artisti cat si de showbiz-ul romanesc, Ardell tine la imaginea ta. Ardell Demi Wispies Invisibands Lashes adauga un strat de volum genelor tale. Acest set de gene naturale va ofera confort si un aspect absolut deosebit.


Va oferim gene false din par natural, extensii mici, medii sau lungi, cu nod sau fara no gene individuale,.

Gene False Ardell Demi Wispies Natural Nota . Iti doresti gene mai lungi si dese, dar in aceelasi timp naturale? Genele false adauga un strat subtire si fin genelor tale naturale, fara a le incarca . Gene false tip banda din par natural Ardell Demi Wispies -. Gene false tip banda din par natural Ardell Demi Wispies. Gene false Ardell Demi Wispies la eMAG, pret avantajos.


Platesti numai dupa ce deschizi coletul. Genele False sunt accesorii cosmetice extrem de chic, ce iti schimba pe data infatisarea. Avand in vedere ca paleta de lungimi si modalitati de aplicare este .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare