joi, 12 mai 2016

Rezerve mop h2o

Set de lavete de rezerva din microfibra (extra rezistente, pot fi spalate la temperatura de 60°C). Compara preturile la Mop H2o, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Set de rezerve lavete pentru MOP H2O X5.

Confectionate din aceleasi microfibre super absorbante, lavetele de rezerva se potrivesc perfect pe Mop H2O X5. Curata la fel de bine si pot fi refolosite, fiind . Mopuri Produse Asemanatoare cu: Rezerva laveta triunghi microfibra MOP H2O X- 3Lei In Stoc. Set de rezerve din microfibra pentru H2O Mop X- Mop cu aburi in 1.

Lavetele pot fi folosite si fara Mop H2O X- in curatenie, pentru stergerea murdariei si . Acum nu mai este nevoie sa economisesti lavetele din microfibre speciale ale Mop H2O X5. Iti oferim, special pentru Mop H2O X lavete de rezerva. Acum nu mai este nevoie sa economisesti lavetele din microfibre speciale ale mopului H2O. Iti oferim, special pentru H2O Steam Mop, lavete de rezerva.


Set rezerve lavete pentru mop H2O X 4buc. Set de rezerve din microfibra pentru H2O Mop X- Mop cu aburi in Lavetele pot fi folosite si fara Mop H2O . Set de lavete microfibra pentru Mop H2O sunt lavete speciale pentru Mop-ul cu aburi H2O. Lavetele sunt confectionate din microfibra, pot fi refolosibile fiind .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare