marți, 10 mai 2016

Asistenta medicala la domiciliu pitesti

Medical SC Ambra Grisea SRL au început să fie acordate în Pitesti în 2013. Serviciului de îngrijire la domiciliu şi asistenţă paliativă sunt oferite de o echipă. Termenul de valabilitate a recomandării pentru îngrijiri medicale la domiciliu în .

Compară companiile in location PITEŞTI: ASOCIAŢIA FEMEILOR PITEŞTENE ANA,. Domeniu de activitate: Medicină - asistenţă medicală la domiciliu. Lista furnizorilor de ingrijiri la domiciliu din Arges.

Lista clinicilor si cabinetelor medicale de Ingrijire La Domiciliu din Pitesti - topul clinicilor si cabinetelor medicale private. Vezi numerele de telefon, adresa . Administrarea medicamente (oral, intramuscular, intravenos) sub supravegherea medicului; Recoltare analize medicale . Pentru obţinerea unei îngrijiri medicale la domiciliu, persoana în cauză. Asociaţia „Solidaritatea Umană” din Piteşti, „SC.


Casa de Asigurări să acorde asistenţă medicală oricân . Asistentul Anca Diaconu, specializată în îngrijiri la domiciliu pentru pacienţi care nu se deplasează, duce cu ea un geamantan roşu de vreo . Asistent medical TALOȘ MEDA IOANA oferă servicii medicale de asistență și îngrijire medicală la domiciliu în Cluj. Pacienţii asiguraţi care au recomandare medicală: de la medicul specialist la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare