miercuri, 18 mai 2016

Apa ozonificata

Ozonificarea sangvina, in afara de metoda cu aplicatii locale de ozon, se face prin autohemotransfuzie minora (AH minora), in conditii de sterilitate absoluta. Există instalaţii de ozonificare şi de tratare cu ultraviolete. Apa vine din instalaţie, dintr-un turn uriaş, într-un vas tampon şi, înainte de a fi îmbuteliată, trece prin .

Purificarea sterilizarea apei potabile (producerea apei pure de baut). Prin ozonarea apei(10-minute), aceasta va deveni pura, fiind distruse bacteriile, virusii, . Pagini similareGeneratoarele noastre de ozon pot distruge microorganismele și materiile organice care intra în apă, hrana pentru animale, precum și cele din sistemul de . Prelungeste viata fructelor cand acestea sunt spalate cu apa ozonificata (neutralizeaza germenii, pesticidele si fertilizeaza rezidurile).

La preț de apă menajeră, locuitorii comunei timișene Ghilad au apă plată la robinet. Autoritățile locale au câștigat, în urmă cu mai mulți ani, . Poate distruge majoritatea bacteriilor şi virusurilor din apa şi din aer. Ozonul este o componentă importantă a atmosferei.


Atmosfera conţine 01-ppm din . Ozonificarea este cea mai bună metodă de dezinfectare a apei. Apoi, în apa ozonizată se introduc alimentele şi, în câteva minute, se elimină .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare