marți, 10 mai 2016

Spray piele intoarsa incolor

Cumpara Spray pentru piele intoarsa incolor 200ml Casablanca online de la eMAG la pret avantajos. Cumpara produse asemanatoare: Spray pentru incaltaminte din piele intoarsa negru 200ml Kiwi. Spray pentru piele intoarsa incolor 200ml Casablanca.

Spray impermeabilitate ECCO universal (Incolor). Spray impermeabilitate ECCO pentru piele intoarsa si nubuck (Incolor) . Casablanca revigorant pentru piele intoarsa si nabuc-incolor. Reimprospateaza si reface culoarea produselor din piele intoarsa si nabuc.

Daca vreti sa renuntati la aspectul pielii ceruite, o puteti da cu crema incolora! Perie pentru pielea intoarsa si nabuc,. Spray pentru piele neteda cu efect vintage combinatii de culori, . Perie pentru pielea intoarsa si nabuc. Spray pentru piele neteda cu efect vintage combinatii de culori,. Crema-lac incolora pentru toate tipurile de piele, . Spray impermeabilizant pentru piele intoarsa incolor.


Collonil NUBUK + VELOURS - 2ml - Spray impermeabilizant pentru piele intoarsa. Spray incolor pentru toate tipurile de piele intoarsa si nabuc ce ingrijeste si protejeaza impotriva prafului si a umezelii, produs din gama Ingrijire.

Vopsea piele intoarsa spray impermeabil incolor. Descriere Spray impermeabilizant pentru piele intoarsa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare