miercuri, 18 mai 2016

Curatatorie covoare braila

Pentru că dispunem de o copertină de policarbonat, suntem singura spălătorie din Brăila care vă poate garanta uscarea covoarelor în aer liber, dar ferite de . Spalatorie Covoare Braila, Brăila. SPALAM COVOARE si le spalam bine-bine!

Firma noastra va ofera servicii de. Compară companiile in location BRĂILA: CONFIDENT SERV S. Domeniu de activitate: Covoare şi tapiţerii - curăţat, reparat, festonat. Spalat lenjerie; Curatat imbracaminte; Curatat covoare; Curatat pene si puf; Colectare de la domiciliu; Servicii tehnice pentru industria textila.

Spalatoria - Curatatoria SCM Decembrie din Braila isi propune ca. Sea Clean - Spălătorie Curăţătorie Umedă (concept Lagoon by Electrolux) va oferă servicii. Rezultate pentru Spalatorie Covoare în Brăila ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Brăila care oferă . Servicii curatare covoare, spalare covoare si mochete, curatatorie chimica ecologica, transport gratuit.


Oferte de la SC CLEAN EXPRES SRL si alte firme din BRAILA. Mai gasiti curatenie generala si spalat covoare din BRAILA. Oferte din categoria spalat covoare . Intotdeauna curatatul sau spalatul covoarelor, mochetelor sau carpetelor a fost considerata o adevarata corvoada in casa ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare