joi, 19 mai 2016

Mobila bucatarie slava pitesti

Oricum, un lucru e clar, oricine are nevoie de o bucatarie eleganta, utila si practica. Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D. Complex Slava - mobila si mobila la comanda, perdele si decoratiuni, dormitoare, bucatarii, canapele, coltare, mobilier hotel, mobilier birou.

Pitesti, infiintata in 199 are ca obiect de activitate productia si comertul . SLAVA SRL - Pitesti, ARGES - Catalogul firmei SLAVA SRL cuprinde mobilier baie, mobila dormitoare, mobilier stil. Sediul nostru este Calea Campulung, Nr. Mobila Dormitor MDF furniruit , Biblioteca MDF Furniruit.

Livinguri, Dormitoare, Mobila de Bucatarie, Mese, Scaune, Saltele, Mobila Stil Clasic. Bucătăria, locul care reunește familia, ar trebui să fie cel mai. SLAVA vă stau la dispoziţie cu idei de amenajare şi mobilă la preț de producător.


Piteşti pot fi configurate în funcţie de preferinţele şi de . PAL melaminat grosime mm la care s-a aplicat numai cant ABS de mm si mm, iar corpurile suspendate . Avem peste 3produse in categoria Mobila Bucatarie cu preturi de la 12. Iti oferim piese de mobilier pe colt pentru bucatarii mici sau pentru bucatarii . Executam mobila de bucatarie la comanda: in Pitesti si tot Arges cu pret de la 8lei, moderna sau clasica, accesorii 20si termen executie zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare