joi, 19 mai 2016

Carti de povesti scrise cu majuscule

Editura Aramis vă propune o serie de povești clasice minunat ilustrate, pentru cei mai mici dintre. Textele accesibile, repovestite cu farmec și umor, sunt scrise integral cu litere mari de. Editura Aramis vă propune o serie de povești clasice minunat ilustrate, pentru cei mai mici.

Stiu sa citesc cu litere mari de tipar - Cele mai vizitate cărţi . Fiecare volum conţine o listă de cuvinte scrise cu majuscule, pe care copilul le va citi înainte de a începe cartea. Apoi, va căuta coliţa cu autocolante şi va lipi în . Alba ca Zapada - carti cu litere mari pentru cei mici.

Cartea, excelent ilustrată, cu texte adaptate într-un limbaj simplu și scrise cu majuscule, se adresează celor foarte mici, aflaţi la o primă întâlnire cu magia . Cartea, excelent ilustrata, cu texte adaptate intr-un limbaj simplu si scrise cu majuscule, se adreseaza celor foarte mici, aflati la o prima intalnire cu magia . Editura Aramis va propune o serie de povesti clasice minunat ilustrate, pentru cei mai. Textul din aceasta carte este o adaptare dupa povestea scrisa de James . Povesti, povestioare pentru copii. Warning: mktime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings.


Fiecare volum contine o lista de cuvinte scrise cu majuscule, pe care copilul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare