marți, 5 iulie 2016

Afaceri mici in agricultura

Pentru românii care locuiesc la țară și dețin suprafețe mici de teren, ideea unei afaceri care să le completeze venituri poate porni cu doar . Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafețe mici rămân și în 2016. Pentru a porni o astfel de afacere, aveți nevoie de un solar bine .

O afacere care pooate fi pornită cu o investiție minimă este ferma de găini ouătoare. Costurile inițiale pot fi foarte mici dacă optați pentru . Primăvara deschide noi oportunități de afaceri pentru cei care se. Una dintre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafețe mici, cea de .

Cele mai noi oportunitati de afaceri agricole, planuri de afaceri si tehnologii de cultivare folosite in. Astfel, se pot obtine recolte bune pe suprafere mici de teren. Atunci iata super-afaceri din agricultura, extrem de profitabile, pe care le poti demara.


Una dintre cele mai prolifice afaceri în domeniul agriculturii ar putea fi. Article Information: Categorie: Idei si oportunitati de afaceri: Martie 2017. Ideile care sporesc randamentul investițiilor în sectorul agricol: creșterea nucilor, butașilor de cătină, afaceri cu albini, cu păuni și alte idei de business.


Cât trebuie să investeşti în afaceri agricole pentru a obţine un profit de o mie de euro pe lună. Prea fărâmiţate, prea mici ca să poţi face ceva, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare