marți, 26 iulie 2016

Haine piele dama cu blana

Vesa Shop oferă o gamă variată de produse din blană naturală și piele, începând cu cojoace de blană, haine de blana naturala, veste sau căciuli. Haine, Geci, Paltoane si Jachete de dama din piele si blanita naturala. Geaca imitatie piele si vesta blana naturala Morgan cu pietricele.

Haina din piele cu guler din blana naturala cu aspect uzat - Geaca dama, Marime. Haina Targ Milano Piele Naturala Si Blana Naturala Dama Noua. Alege din varietatea de produse de blana si piele naturala.


Această misiune se materializează prin crearea hainelor de piele și blană, a pielii și blănii finite cât și a diverselor accesorii din piele și blană.

Site-ul este cu titlu de prezentare a produselor care se comercializeaza prin magazinele noastre cu amanuntul. Putem expedia si la distanta, in Romania, . Haine barbatesti de piele cu blana direct de la cei mai buni producatori. Palton detaliu piele sintetică la mâneci. Parka bumbac glugă cu blană detașabilă. Paltoane de damă, de marcă și paltoane de blană naturală și artificială.


Propunem o varietate mare de paltoane de blană de mărimi XXS până la 5XL. Fie că vorbim despre cojoace pentru damă, paltoane din blană sau jachete, articolele de.

Atemporala, investitia intr-un model de geci dama piele este una cat se poate de rationala,. Geaca imitatie piele intoarsa groasa cu blana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare