marți, 12 iulie 2016

Fabrica floare incaltaminte

История создания, каталог продукции, прайс-лист, фирменные магазины и дистрибьюторы, награды. Bender, Papuci de casă, Încălţăminte pentru bărbaţi, Încălţăminte pentru. Mii de modele de incaltaminte pentru femei, barbati si copii sunt create de Floare - una dintre cele mai vechi fabrici de incaltaminte de la noi.

SRL Floare Textil angajeaza cusatorese. Mai multe detalii la tel 0690138sau in oficiu str. SRL Floare Textil angajeaza cusatorese si turnatori la masina PVC. Mai multe detalii la tel 0690138sau in . Fabrica de incaltaminte Floare - Textil angajează cusătorese (швеи) în condiţii avantajoase. SALARII mai BUNE ca la altii, pachet social . Incaltaminte din piele articol 30Am imbinat comoditatea si desingul si a. Tocul este imbracat in piele naturala, cu model- floare (vezi foto);.


Sunt produsi pe comanda, direct in fabrica;. Floare-Carpet - producător în Moldova. Catalogul produselor companiei Floare-Carpet, informații generale, adresă, date de contact.


Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Producător de covoare şi mochete din lână, bumbac şi iută. Prezintă compania, produsele, tehnologia folosită şi informaţii de contact. Producerea şi comercializarea încălţămintei, încălţămintea militară şi de uz.


FABRICA MATERIALELOR NEŢESUTE DIN RÎBNIŢA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare