miercuri, 13 iulie 2016

Ce inseamna sem

Cu siguranta, am auzit cu totii acesti doi termeni, dar poate nu stim ce inseamna si cu ce ne ajuta. SEM si SEO sunt doua procese complexe in . Da, ciudat, având în vedere că lucrez într-o agenție specializată în Pay-per-Click Marketing :).

SEM este prescurtarea, folosită și în românește, a termenului englez Search Engine Marketing, însemnând în. SEM sau marketingul prin motoare de căutare este folosit pentru promovarea de site-uri și bloguri în. Dupa cum ati intuit, SEO si SEM reprezinta niste initiale, care in limba engleza inseamna Search Engine Optimization (SEO) si Search Engine Marketing (SEM).


Cu siguranta am auzit cu toii de cei doi termeni, cel putin de aceste acronime, dar foarte probabil e ca nu stim ce inseamna si cu ce ne ajuta.

Dictionar SEM, o colectie de termeni utilizati pe Internet in publicitatea online. Definitie Sem - afla ce inseamna Sem si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. SEM inseamna Search Engine Marketing si este o notiune mult mai cuprinzatoare decat SEO - Search Engine Optimization. SEM sau Search engine marketing, in traducere romaneasca, inseamna marketing pe motoarele de cautare.


SMO Care este cea mai buna metoda de agenera trafic Introducere. SEM inseamna Search Engine Marketing si presupunefolosirea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare