joi, 21 iulie 2016

Modamart conf

Modamart Conf Srl, judetul Prahova: Societatea noastra a fost infiintata in anul 20si este o firma cu capital integral romanesc privat. Modamart Conf, Strada Tache Ionescu Nr. Intre Parcare Omnia Si Hotel Central din Ploieşti, Telefon 0077cu Produse.

SC MODAMART CONF SRL - Ploiesti, PRAHOVA - Societatea noastra a fost infiintata in anul 20si este o firma cu capital integral romanesc privat ce produce . MODAMART CONF SRL - - Haine din piele la comanda sau modelele proprii, intretinere, vopsire si reconditionare produse din blana s. MODAMART CONF SRL - CUI 293811- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.

Curatatorii Ploiesti - Modamart Conf. Pasaj Omnia, Magazin MGaleriile Calliope, PLOIEŞTI, Cod Postal 10028 JUD. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, activitate.


Societatea este producatoare de confectii din piele pe stoc sau la comanda si obiecte promotionale din piele, executa tapiterie din piele inclusiv auto. Compară companiile in location COM. BLEJOI: MODAMART CONF SRL, CROITORIE AURA, RAMOBIL S. MONITORUL OFICIAL, partea a IV a, numarul 11din 26. Societatea noastra a fost infiintata in anul 20si este o firma cu capital integral romanesc privat.


DNKM63+3Blejoi Blejoi Prahova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare