miercuri, 20 iulie 2016

Curatat piele intoarsa

Azi iti dezvaluim cu ce se curata pielea intoarsa, o textura delicata si pretentioasa. Face furori in moda momentului, dar noua ne da batai de . Chiar daca numai o mica zona a unei încălțări de piele întoarsă este pătata,.

Cum si cu ce se curată încălțămintea din piele întoarsă. Piesele de incaltaminte din piele intoarsa sunt. Am cizme si geanta din piele intoarsa roz si nu stiu cu ce sa le curat.


Curatare cojocpostăriIan 2013pantofi piele intoarsa curatarepostăriMai 2012curatat piele intoarsa!

Mai 2006pantofi din piele intoarsa. Curăţă ceea ce rămâne folosind o perie pentru piele întoarsă. Dacă pătezi încălţămintea din pielea întoarsă cu cerneală tamponează cu un . Este recomandat sa eviti sa folosesti masina de spalat pentru a curata obiectele din piele intoarsa pentru ca acestea se pot deteriora.


Am si eu o pereche adidasi care au tot botu din piele intoarsa alba. Am citit pe net si cica se curata cu otet de vin alb. In cazul murdaririi, incaltamintea de piele intoarsa trebuie uscata mai intai la temperatura camerei. Apoi se curata cu o perie speciala pentru a . Rochiţe din mătase, fustă din piele ecologică, tenişi din piele întoarsă, mărgele preţioase, păstrate timp de zeci de ani amintiri de la bunica .

Perie pentru pielea intoarsa si nabuc,. Solutie pentru curatare impotriva murdariei, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare