miercuri, 27 iulie 2016

Afise cu protejarea naturii

Tema: Confectionati un afis care sa reprezinte un indemn la protejarea naturii. Afis indemn protejarea naturii,referat Protejarea naturii,Amenajarea cursurilor de apa,Poluarea apei,Protectia mediului - ecologie,Federatia Europarc,Parcul nat . Realizaţi afişe prin care să îndemnaţi la protejarea naturii.

Am de facut un fel de afis cu protejarea mediului inconjurator. N'am nicio idee despre ce as putea face. DENUMIREA PROIECTULUI PROTEJAREA NATURII-PROTEJAREA VIEŢII 3. Ei au creat, de asemenea, si afise sugestive care vorbesc despre necesitatea protejarii naturii si despre pericolele poluarii, pericole la care este expusa intreaga .

Nume proiect: „PROTEJAREA NATURII, PROTEJAREA VIEŢII”.

Organizati o excursie in mijlocul naturii,cu familia sau un grup de prieteni. Promovarea campaniei de salubrizare selectiva prin afise. Protecţia naturii devine tot mai mult una din cele mai importante preocupări. Unitatea de invatare Mediul inconjurator si protejarea lui.


SUBIECTUL : Protejarea mediului înconjurător de către copii. Osa redacteze in echipa un “cod al prietenului naturii” pe baza. Afise si pliante publicate pe tema protectiei mediului.


Title: Protejarea naturii, prezent si viitor Author: Aimee, Name:. Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice pune la dispoziția profesorilor care predau fizică .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare