marți, 26 iulie 2016

Trimitere fax de pe mobil

Dacă trebuie să trimiteţi faxuri imediat şi nu aveţi acces la niciun calculator, puteţi trimite un fax direct de pe telefonul dvs. The eFax mobile fax app puts the power of a fax machine on your Android device. The award winning fax app is the most convenient way to sen receive, scan . Serviciul Fax prin e-mail este ușor de utilizat, fiind la fel de simplu ca trimiterea sau primirea unui e-mail. Ai acces la un număr fix de fax și poți trimite sau primi . Eu stiam ca trebuie, pe langa a-l conecta la calculator, sa iti activezi o . Fax cu internet Romtelecompostărifeb.


Trimitere fax din tarapostăriIul 2009Cum pot trimite un fax cu ajutorul calculatorului? Iun 2004Mai multe rezultate de la forum. Scanarea şi trimiterea unui document ca fax de pe un calculator. Pagini similareÎncărcaţi documentul. Faceţi clic pe Send Scanned Image.


Trimite imaginea scanată); Alegeţi Document Type (Tip document) şi Scan . Pasul Pentru a trimite un fax prin intermediul programului integrat în windows, trebuie să instalaţi mai întâi serviciile Fax. Vizualizezi e-mail-ul, dai CTRL+P adica print (da' nu ala din butoanele rapide) si alegi fax daca il ai instalat ca optziune. Expedierea manuală a unui fax vă permite să efectuaţi un apel şi să vorbiţi cu destinatarul înainte de a expedia faxul. Această posibilitate este utilă atunci când .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare