vineri, 8 iulie 2016

Curtea de apel satu mare

Rnr 048291 Contencios administrativ şi fiscal, Apel. Judecătoria Satu Mare funcţionează în sediul Palatului de Justiţie, construit între anii. Tribunalul Satu Mare se află în circumscripţia Curţii de Apel Oradea.

Cerere înscriere la concursul de grefier la Judecătoria Satu Mare. Concurs pentru promovarea grefierilor debutanţi la Curtea de Apel Oradea din data de 13 . Această aplicație a fost creată de Curtea de Apel Cluj şi implementată din data. NCP), Fon Judecatoria SATU MARE, Satu Mare.

Dosarele inregistrate la Tribunalul Satu Mare. Partile, obiectul, termenele de judecata si solutii pronuntate in dosarele de la Tribunalul Satu Mare. Judecatoria Ineu; Judecatoria Lipova; Tribunalul Arad; Curtea de Apel Pitesti; Judecatoria.


Dosarele inregistrate la Judecatoria Satu Mare. Partile, obiectul, termenele de judecata si solutii pronuntate in dosarele de la Judecatoria Satu . Dosarele inregistrate la Curtea de Apel Oradea. Partile, obiectul, termenele de judecata si solutii pronuntate in dosarele de la Curtea de Apel . Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, a organizat în data de 12.


Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Curtea de Apel Oradea organizează la data de iulie 20la sediul Tribunalului Satu Mare, concurs pentru ocuparea unui post de grefier arhivar pe perioadă .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare